NMPRS Marktplaats

Op deze pagina vindt u ter dekking aangeboden NMPRS hengsten. Wilt u ook een advertentie plaatsen? Download hier het formulier voor de advertentie. Deze ontvangen wij graag ingevuld tezamen met 2 foto’s per mail op info@minipaarden.nl
De advertentie kost 11 euro en blijft maximaal 3 maanden online staan, daarna wordt deze verwijderd. Kan de advertentie eerder verwijderd omdat het paardje bijvoorbeeld verkocht is? Laat het ons weten, dan verwijderen we de advertentie eerder en houden we de pagina up to date.

 

NMPRS hengsten ter dekking: 

 

Geplaatst:15-12-2022
  

Ter dekking WMM Velvets Impressive Buckeroo    Dekgeld: 500 euro    Registratienummer: 528007200818181    Stamboeken: NMPRS, AMHA, AMHR

 

Velvet is een prachtige reeds bewezen goedgekeurde hengst. Hij werd meermaals met een 1ste premie goedgekeurd en werd in 2011 reserve kampioen kleine maat hengsten en in 2014 kampioen kleine maat. Velvet is door ons voor de wagen beleerd en doet het erg goed! Een fijn, gevoelig, hardwerkende hengst die graag een showtje weggeeft!

Inmiddels zijn er meerdere nakomelingen van Velvet bij ons geboren en WAUW, wat heeft hij al onze dromen waar gemaakt. Wat een prachtige stempel druk hij op zijn kids. We zien ontzettend veel beweging, attitude en verfijning in zijn nakomelingen terug. Ontzettend makkelijke, goede bewegers met veel oprichting, souplesse, uitstraling en een correct, luxe voorkomen. Ben je opzoek naar een hengst die verfijnd, beweging & souplesse MET een goed karakter vererft? Met als klap op de vuurpijl een mooie zilverappel bonte kleur? Zoek dan niet verder! 

Voor het dekseizoen 2020 staat deze geweldige hengst ter dekking voor een beperkt aantal passende merrie’s van buiten af! Zie onze website voor meer foto’s, video en de dekvoorwaarden.

Voor meer informatie: www.thstables.nl / info@thstables.nl